Scoutingkamp benodigdheden

Geplaatst op

Wanneer je als nieuw lid van de scouting club voor het eerst mee gaat op scouting kamp is dat natuurlijk hartstikke leuk en ook wel spannend. Voordat je op kamp gaat moet je natuurlijk zorgen dat je alles wat je nodig hebt hebt gekocht. Maar wat heb je precies nodig? In dit blog lees je welke dingen je echt niet mag vergeten voordat je op scouting kamp gaat.

De basis benodigdheden:

Uiteraard zijn er een aantal basisbenodigdheden zoals een slaapzak, slaapmatje, een luchtbed of reiskussen. Je slaapt altijd in een tent (deze wordt geregeld door de scouting club en hoef je dus niet zelf mee te nemen). Voor je slaapspullen is het handig om een grote backpack te hebben zodat je de overige kampeerspullen en accessoires daarin kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan je zaklamp maar ook een mok, bord en bestek. Ook stop je hier je toiletspullen bij zodat je daar snel en eenvoudig bij kunt. Denk goed na over welke kleding je meeneemt zodat je niet te veel maar ook niet te weinig bij je hebt.

Overige benodigdheden.

Als je op kamp gaat met de scouting is het ook belangrijk dat je scouting kleding schoon en gestreken is. Zorg er ook voor dat je insignes, speltaktekens, patches en scoutingemblemen netjes op het uniform aanwezig zijn. Ook krijg je op een scouting kamp vaan een nieuw embleem. Erg leuk om te sparen zodat je uniform lekker vol raakt.

Zorg voor goede schoenen

Op scouting kamp moet je ervan uit gaan dat er veel gelopen wordt. Zorg daarom dat je goede bergschoenen hebt aangeschaft maar ook hebt ingelopen. Als je ze niet hebt ingelopen heb je grote kans op blaren. Neem ook altijd een setje blarenpleisters mee voor de zekerheid.

Extra accessoires

Als je nog ruimte over hebt kun je beter nog wat extra dingen meenemen. Denk bijvoorbeeld aan lucifers en een aantal aanmaakblokjes. Dan kun je in de avond een lekker vuurtje maken. Ook is het altijd aan te raden om je zakmes mee te nemen.

Gerelateerde berichten

3 Leuke manieren om kinderschoenen uniek te maken

Stel je voor dat je een paar leuke sneakers of laarsjes hebt gekocht voor je kind. Hij of zij is helemaal trots en wil ze graag aanhouden als jullie...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kan doen op het terrein van sneakers voor kids (stiekem besteden we ook aandacht aan sneakers voor volwassenen, want pappa en mamma moeten er natuurlijk ook kek bijlopen).

Contactgegevens

Via info @ online-kinderschoenen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden