3 Leuke manieren om kinderschoenen uniek te maken

Geplaatst op

Stel je voor dat je een paar leuke sneakers of laarsjes hebt gekocht voor je kind. Hij of zij is helemaal trots en wil ze graag aanhouden als jullie de schoenwinkel uit lopen. Pas dan valt het je op: deze schoenen zijn wel heel erg populair. Onderweg naar de auto kom je zeker 3 andere kinderen tegen die dezelfde schoenen hebben als je zoontje of dochter! Je kunt op verschillende creatieve manieren de schoenen uniek en persoonlijk maken. In deze blog geven we je drie leuke manieren hoe je dit kunt doen.

Unieke schoenveters

Wist je dat er webshops zijn waar je schoenveters kunt kopen? Sommige webshops zijn juist volledig gespecialiseerd in schoenveters en hebben hiervoor een erg ruim assortiment! Ze hebben leren schoenveters, spiraalschoenveters, glitterschoenveters en bovendien zijn ze verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dit kan al heel veel invloed hebben op hoe de schoen er als geheel uitziet.

Je schoenveters in een ander patroon

Als je mooie opvallende schoenveters hebt, kun je ze gelijk ook op een unieke manier strikken. De meest voorkomende manieren zijn alom bekend: rechte lijnen om en om of kruislings. Maar er bestaan ook andere meer opvallende manieren hoe je de veters kunt strikken! Op het internet vind je al snel genoeg veel filmpjes en foto’s van bijzondere manieren om je veters te strikken.

Gebruik een watervaste stift

Als je zelf een beetje een vaste hand hebt en goed bent in tekenen, dan kun je je schoenen vaak met watervaste stift voorzien van bijzondere decoraties. Het is bijvoorbeeld niet zo moeilijk om voor je dochter een mooie bloem en voor je zoon een paar stoere vlammen te tekenen. Let er wel op dat je eerst de stift test op een paar oude schoenen met dezelfde kleur en van hetzelfde materiaal. Je wil immers niet dat de kleuren er anders uit komen te zien dan wat je voor ogen had!

Gerelateerde berichten

Scoutingkamp benodigdheden

Wanneer je als nieuw lid van de scouting club voor het eerst mee gaat op scouting kamp is dat natuurlijk hartstikke leuk en ook wel spannend. Voordat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kan doen op het terrein van sneakers voor kids (stiekem besteden we ook aandacht aan sneakers voor volwassenen, want pappa en mamma moeten er natuurlijk ook kek bijlopen).

Contactgegevens

Via info @ online-kinderschoenen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden