Wat zijn schitterende juwelen om te geven?

Geplaatst op

In de kerstperiode of in elk andere willekeurige periode is het belangrijk dat je een leuk cadeau voor iemand weet aan te schaffen. Met juwelen is het nog een stuk persoonlijker, omdat mensen ze zichtbaar dragen. Daarnaast is een juwee behoorlijk prijzig, zeker wanneer het gemaakt is van dure edelmetalen. In deze blok geven we je een aantal tips waarmee je een mooie beurt kan maken bij de persoon die je wil verrassen met een juweel. Lees daarom snel verder en laat je inspireren.

Rolex horloge

Een felbegeerd horloge is de Rolex, echt een juweel! Door de significant hoge prijs is het type niet voor iedereen weggelegd. Er zijn echter wel Rolex horloges met een lagere prijs dan de super exclusieve die een zeer hoge prijs hebben. Een rolex kopen is daarom niet een stap die je zomaar zet. Om zo’n sieraad te kunnen aanschaffen, moet je echt wel een tijdje sparen of een afbetalingstraject in gaan. Dit laatste raden we je echter niet aan, omdat de prijs dan hoger wordt door de rente die gerekend wordt. Een Rolex horloge is natuurlijk wel een prachtig cadeau om aan iemand te geven om op deze manier te laten zien hoe belangrijk hij of zij voor je is.

Een diamanten Ring

Veel mensen die hun partner ten huwelijk vragen, geven eerst een verlovingsring, meestal is deze van goud gemaakt, maar andere edelmetalen worden ook gekozen. Het summum van de verlovingsring / trouwring is natuurlijk de ring met een knoepert van een diamant erop. Ook dit sieraad is schitterend om te geven, maar heeft een behoorlijke prijs, net zoals de Rolex die we hierboven  genoemd hebben. Ze zeggen niet voor niets ´Diamonds Are A Girl’s Best Friend,´want het is een prachtige verlovingsring om te geven. Deze intens rode edelsteen verstrooit het licht prachtig en een echte Robijn is zeer lastig te vinden waardoor de waarde hoog is. 

Conclusie

Het aanschaffen van een sieraad is geen alledaagse aangelegenheid, juist omdat het een flinke investering is in financiële zin. Laat je daarom altijd goed informeren door een topjuwelier die precies weet hoe de vork in de steel zit. Wij raden je aan om naar Gassan in Amsterdam te gaan. Daar zul je de professionaliteit vinden die je zoekt om een goede keuze te kunnen maken. Veel plezier met het uitzoeken van je sieraad en alvast veel geluk samen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kan doen op het terrein van sneakers voor kids (stiekem besteden we ook aandacht aan sneakers voor volwassenen, want pappa en mamma moeten er natuurlijk ook kek bijlopen).

Contactgegevens

Via info @ online-kinderschoenen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden