Kinderkleding trends voor winter 2020

Geplaatst op

Vandaag nemen we met je door wat de kinderkleding trends zijn voor 2020. Ben je benieuwd wat jij je kinderen dit jaar allemaal voor mooie kleding en sieraden kan geven? Lees dan snel verder en ontdek de trends van dit jaar!

Het kleurenpalet

Elk jaar zijn er weer typische kleuren die een rol spelen in de verschillende kledinglijnen voor kinderen. Dit jaar zien we zeer interessante voorbeelden. Het palet heeft een beetje een jaren zeventig karakter. Tinten als: roest, blauw, groen, rood en aarde kleuren, spelen een grote rol in de kindermode van 2020.

Trends op het gebied van kleding

Het is tegenwoordig heel in om stoere sneakers onder een flared pijpje te doen. Kies daarvoor de juiste broek en het ziet er geweldig uit. Daarnaast is de coltrui helemaal populair, natuurlijk moet je dan kiezen voor een wat dunnere stof die ook in de herfst prima te dragen is. Wanneer het kouder wordt in de winter kun je er een grote sjaal erover doen. 

Kapsels kinderen 2020

Kinderkapsels in 2020 zijn helemaal niet zo anders dan de jaren ervoor, je ziet voor meisjes een boblijn, een lob, vlechten, een knot of natuurlijk het altijd populaire half los. Dit zijn dingen die we eigenlijk elk jaar wel terug zien komen. Ze blijven natuurlijk erg leuk. Voor jongens is het hetzelfde verhaal, de stijlen variëren van halflang, lange lok, opgeschoren, klassiek geknipt en ouderwets met een haircut.

Sieraden kinderen

Als we kijken naar de sieraden voor kinderen, de trends in 2020 hiervoor, dan valt het op dat oorbellen populair zijn, grote hangers vooral. Ook een klein oorbelletje met een hartje is populair bij de dames. Voor de heren is er een kleine ring door het oor. Niet vergeten voor de meisjes de ring om de vinger, een grote ring met een bijzondere vormgeving is erg in. Bijvoorbeeld een grote vlinder op de ring. Wil je meer weten over sieraden voor kinderen? Ga dan naar Juli dans Jewels: Nederlandse sieraden.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kan doen op het terrein van sneakers voor kids (stiekem besteden we ook aandacht aan sneakers voor volwassenen, want pappa en mamma moeten er natuurlijk ook kek bijlopen).

Contactgegevens

Via info @ online-kinderschoenen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden