De sokkenlade van de moderne man

Geplaatst op

De dagen dat sokkenlades vol waren met niets anders dan witte sokken zijn voorbij. Of het nu gaat om gedurfde kleuren, zoals bijvoorbeeld Tommy Hilfiger Sokken, die in de vrolijkste en meest opvallende kleuren beschikbaar zijn of om opvallende patronen of nieuwigheden; de standaard voor heren sokken is enorm veranderd de laatste jaren. De stropdas is niet langer de sultan van de kleermakerstok. Nu beginnen de mannen vanaf hun tenen en werken zich op. Dus trap je voeten omhoog en ontdek hoe je heren sokken op de juiste manier draagt.

De onzichtbare sok

No-Show sokken. Die sockless look krijgen betekend niet letterlijk sockless. Een handig ontworpen paar no show sokken houden je voeten comfortabel, stijlvol en droog. Bovendien blijven ze gedurende een actieve dag op hun plaats zitten zonder van je hiel af te glijden.  Sommige experts zijn van mening dat korte sokken de enige acceptabele optie zijn bij het dragen van korte broeken, maar die mening wordt niet door iedereen gedeeld. Ongeacht hoe stijlvol ze ook zijn, als je no-show sokken draagt met verkeerde schoenen krijg je blaren achter op je hielen waar je u tegen zegt. Tegenovergestelde hiervan zijn de opvallende en vrolijke Unabux sokken.

Enkelsokken uit de mode?

Enkelsokken worden vaak verward met no-show sokken, maar ze zijn heel anders. No-shows zitten onder de enkel en zijn bedoeld om te worden verborgen. Enkelsokken zitten op of iets boven de enkel en beschermen je hielen en enkels tegen schuren. Enkel sokken zijn geen modeaccessoires. Dit betekend dat het dragen ervan beperkt moet zijn tot de sportschool of andere fysieke activiteiten zoals het verplaatsen van een vriend uit een appartement op de 4e verdieping of hardlopen zo snel als je kunt. Dezelfde regel is van toepassing op witte atletische sokken (op elke lengte). In feite wordt aangeraden om in geen enkele situatie witte atletische sokken te dragen. Ga in plaats daarvan met zwart, ze zijn minder opvallend en blijven er veel langer schoon uitzien.

Het werkpaard van de sok voorraad

Halve kuitsokken zijn de sokken die je sokkenlade dienen te vullen. Ze zijn het werkpaard van de moderne man. Deze sok is perfect met sneakers, loafers, nette schoenen, laarzen en alles daartussenin. Bovendien zijn ze te vinden in vrijwel elke kleur, patroon, dikte of materiaal waarvan je kunt dromen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kan doen op het terrein van sneakers voor kids (stiekem besteden we ook aandacht aan sneakers voor volwassenen, want pappa en mamma moeten er natuurlijk ook kek bijlopen).

Contactgegevens

Via info @ online-kinderschoenen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden