De laatste tips voor een dagje weg met de kinderen!

Geplaatst op

Nederlanders gaan er maar al te graag op uit, waarschijnlijk jij zelf ook. Hierbij spreken we niet alleen over vakanties maar ook over de gebruikelijke dagjes weg, bijvoorbeeld naar het strand of de dierentuin. Voorbereiding is het halve werk, dus hierbij nog wat laatste tips voordat je de kinderen mee uit neemt.

Eten, drinken en doekjes

Eten en drinken op een dagje weg is tegenwoordig erg duur, bereid dus altijd een rugzak voor met wat dingetjes voor de kinderen. Hierbij kun je denken aan pakjes drinken, snoepjes of een broodje. Het kan zijn dat de prijs je niet uitmaakt, maar heb je dan wel is nagedacht over de lange rijen bij de kiosken? Kinderen zijn normaliter niet bepaald geduldig..

Ook is het aan te raden een pakje doekjes mee te nemen. Er gebeurd altijd wel iets, of ze laten eten over zich heen vallen of maken een val en hun hele kleding zit onder. Waarbij natuurlijk alweer de volgende tip komt: een pakje pleisters in de tas is nog niet zo’n gek idee.

Denk van te voren na over de kleding

We hadden het er net al over dat kleding snel vies wordt, neem dus altijd even iets schoons en droogs mee. Een andere verstandige keuze is zorgen dat de kinderen meerdere laagjes aan hebben, zo kun je ze wat uit laten trekken of zich warmer laten aankleden.

Check altijd van te voren het weerbericht! We wonen in een land waar niks onzekerder is dan het weer. Doe altijd voor je weg gaat nog even een laatste check en pas desnoods de kleding of de plannen nog aan.

Kinderen vliegen alle kanten op

Het is een bekend probleem, en zeker als je meerdere kinderen hebt. Probeer je kinderen maar eens constant in de gaten te houden. Voor veel ouders de grootste angst, maar toch gebeurd het regelmatig dat er een van de kinderen kwijtraakt. Zorg dus altijd dat je kinderen een bandje met jouw telefoonnummer om hebben, dan kan een voorbijganger even bellen. Daarnaast is er nog een leuke optie om je kinderen in de gaten te houden: kies voor een leuk shirt met bedrukking!

Gerelateerde berichten

Waarom eerlijke kinderkleding belangrijk is?

We weten allemaal dat kinderarbeid slecht is, dat werkomstandigheden hygiënisch en veilig moeten zijn, en dat werknemers in het buitenland over het...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kan doen op het terrein van sneakers voor kids (stiekem besteden we ook aandacht aan sneakers voor volwassenen, want pappa en mamma moeten er natuurlijk ook kek bijlopen).

Contactgegevens

Via info @ online-kinderschoenen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden